Super Smash Bros. na Switchi ještě letos?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Smash Bros. na Switchi ještě letos?

Super Smash Bros. na Switchi ještě letos?

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 2. 2018 12:06
Reklama

Konzole Nintendo Switch v prvním roce své existence nabídla celou řadu zajímavých titulů. Kromě obligátní launchové Zeldy bychom měli zmínit také netradiční bojovku Arms, Splatoon 2, Mario + Rabbids Kingdom Battle nebo skvělého Maria. Plány na letošek jsou ale zatím obestřeny tajemstvím, ačkoli už jsme se dočkali remasteru Bayonetty a můžeme se těšit například na opětovný příchod Dark Souls. Co ale hry od samotného Nintenda?

Mezi slavné a populární série patří také týmová bojovka Super Smash Bros., jejíž dosud poslední díl vyšel v roce 2014 na Wii U a 3DS. Známá insiderka Emily Rogers se ale nechala slyšet, že bychom se letos mohli dočkat nového, nebo spíš staronového titulu.

Rogers na portálu ResetEra v krátkosti uvedla, že letos dojde k oznámení a pozdějšímu vydání Super Smash Bros. pro Switch. Zároveň dodala, že titul bude doplněn o nový obsah a některé mechanismy ze starší hry budou přepracovány. Dá se tedy očekávat, že půjde o podobnou situaci jako v případě Mario Kart 8 Deluxe, spíš než o zbrusu nový díl. Rogers ale později na Twitteru upřesnila, že nemá konkrétní informace o tom, zda půjde o remaster/port nebo o úplně novou hru.

Informace samozřejmě nebyly Nintendem nijak komentovány, Emily má ale za sebou slušný počet dřívějších odhalení, mezi něž patří například samotné informace o podobě Switche před oficiálním odhalením. Co se obsahu pro hybridní konzoli týče, v blízké budoucnosti můžete na Hrej čekat recenzi portu Layers of Fear a velmi pravděpodobně i hodnocení PayDay 2. Největší očekávání a zvědavost ale momentálně budí kartonový experiment jménem Labo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama