Poslední přídavek pro Battlefield 1 je zde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední přídavek pro Battlefield 1 je zde

Poslední přídavek pro Battlefield 1 je zde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 2. 2018 12:45 3
Reklama

Skutečně atmosférickou ukázkou láká tým DICE ruku v ruce s EA k naskočení do Battlefieldu 1 a do konečného vydání očekávaného posledního přídavku jménem Apocalypse. Nový obsah je k mání již nyní, prozatím však pouze pro majitele herní permanentky a pro ty, kteří si v minulosti zakoupili takzvanou Revolution edici hry.

To však v současnosti znamená pouze dvoutýdenní náskok a brzy se do hry podívají i hráči další. Součástí přídavku jsou každopádně nové mapy klasické (Passchendaele, Caporetto a River Somme) a díky přídavku v podobě režimu jménem Air Assault přináší toto DLC navrch také obohacení v podobě ještě další dvojice map. Těmi jsou London Calling a Razor’s Edge. Chybět nadále samozřejmě nesmí také nové zbraně, vozidla i dodatečné prvky výbavy.

Teď už si ale nenechte ujít čerstvou upoutávku a zavítat následně lze například na Xzone, kde naleznete všechny dostupné edice hry. Ty jsou již tímto kompletní a my můžeme být jen zvědaví, co bude s touto sérií nadále a jakým směrem se bude další vývoj ubírat. O své přání či komentáře týkající se dalšího dílu série se už ale každopádně podělte v diskuzi pod článkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama