Macatý patch obohatí diablovku Path of Exile
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Macatý patch obohatí diablovku Path of Exile

Macatý patch obohatí diablovku Path of Exile

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

22. 2. 2018 09:30 6
Reklama

Říká se sice, že se darovanému koni nemá koukat na zuby, ovšem přestože je Path of Exile zcela zdarma, na jeho bělostném chrupu byste vady pohledali jen těžko. Toto temné a svižné klikací RPG dokonce mnozí považují za skutečného následovníka Diabla 2 a o jeho kvalitách svědčí i fakt, že si jej od roku 2013 na Steamu vyzkoušelo přes devět milionů hráčů. Hra je navíc i po téměř pěti letech zdarma pravidelně vylepšována a rozšiřována, ať už přímo datadisky, či pravidelnými patchi. A zrovna z kraje března, konkrétně druhého, se do hry chystá další objemný patch.

Chris Wilson, hlavní designer a producent hry, vysvětluje, že by rádi všem stávajícím, novým i po nějakém čase se navracejícím hráčům nabízeli neustále něco nového a překvapivého. Tentokrát si proto pro fanoušky připravili možnost zapojit se do ligy nazvané Bestiální výzva, která umožní nepřátele a monstra chytat do zajetí, namísto obvyklého rozsekání na kaši. Detaily o zajatých nepřátelích se budou nejen zapisovat do rozsáhlé encyklopedie monster, ale hráč si navíc bude takto chycená monstra vystavovat v nové oblasti příhodně nazvané Zvěřinec (Menagerie). Do zvěřince si samozřejmě bude možné pozvat přátele a vzácnými živými trofejemi se jim vychloubat.

Monstra ovšem nebudou sloužit jen ke kochání, raritnější kousky budete moci obětovat na krvavém oltáři a dostat se tak k velmi cenným kouskům výbavy. Takovéto obětiny ovšem zároveň přivolají velmi skupinku velmi mocných nepřátel, s nimiž se budete muset vypořádat. Hra bude samozřejmě patchem obohacena také o nové předměty, drahokamy end-game obsah, dojde k rebalancování jednotlivých tříd a podobně. To vše zdarma už 2. března 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama