Zapojte se do diskuze v hPodu #627
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #627

Zapojte se do diskuze v hPodu #627

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 2. 2018 17:20 4
Reklama

I když je redakce v současné době na pouhé polovině svého běžného stavu, protože David odjel na dovolenou mezi Kumány do exotického Maďarska, na jedné věci to nic nemění - zítra budeme točit hPod a jako obvykle toho máme dost na srdci.

Pavel se místo oddechu po dohrání Kingdom Come vrhl do ještě robusnějšího dobrodružšství v Monster Hunter: World a své dojmy si nemůže nechat pro sebe. David Rozsíval možná trochu pokročil ve svém hraní Red Dead Redemption, ale hlavně mu teď veškerý volný čas zabírá nesourodá dvojice her Fe a Age of Empires: Definitive Edition. No a Vojta, který se letos v hPodu ukáže poprvé, toho má jistě také dost co říct.

Hlavním tématem ale budou edukativní složky her. Assassin’s Creed Origins se včera dočkal režimu Discovery Tour, v Kingdom Come se lze dozvědět řadu historických zajímavostí díky obsáhlému Kodexu a jistě najdeme i celou řadu dalších případů, kdy se hry rozhodly nejen pobavit, ale i poučit.

Samozřejmě se těšíme i na vaše dotazy. Ty nám můžete psát buď níže do diskuze, nebo na adresu podcast@hrej.cz. Uslyšíme se jako vždy v pátek v osm večer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama