Sony představuje nový PlayStation hub
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony představuje nový PlayStation hub

Sony představuje nový PlayStation hub

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 2. 2018 15:09 8
Reklama

Sony představuje novou verzi prohlížeče hráčských profilů, jež jsou dostupné na této adrese a pod jménem My PlayStation. Jedná se v tomto případě o poměrně svižnou verzi prohlížeče aktuálního herního postupu každého daného hráče.

V případě aktivního přihlášení v prohlížeči tak můžete aktivně a okamžitě vidět svůj postup v otázce trofejí, získat přístup k seznamu přátel a další drobnosti. Chybět samozřejmě nesmí ani možnost rychle změnit některé z nastavení vlastního profilu.

Při nahlédnutí na cizí profil pak lze vidět to samé a okamžitě tak lze porovnat kupříkladu vlastní úspěchy a trofeje i celkovou úroveň profilu. Nutností je pochopitelně aktivní přátelství nebo nastavení opačného profilu na veřejný.

Na stejném míst lze také nalézt poměrně pohodlnou aplikaci pro dopisování si s přáteli a celkově se jedná o příjemnou lokalitu pro sociálně laděné hráče v momentech, kdy se nenacházejí u své vlastní konzole.

Co bude dalším krokem v otázce uživatelského rozhraní, to teprve uvidíme, řada hráčů by však jistě ocenila například přehlednější a svižnější obchod PSN. Vy už určitě ale na zmíněnou adresu zavítejte a podělte se s námi o vaše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama