Onrush se připomíná tepajícím trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Onrush se připomíná tepajícím trailerem

Onrush se připomíná tepajícím trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 2. 2018 13:32 2
Reklama

Jestliže si stýskáte po sérii Motorstorm, jejíž dosud poslední díl s podtitulem Apocalypse oslaví zanedlouho již sedmé narozeniny, a zároveň vás nechalo v klidu včerejší oznámení remasteru Burnout: Paradise, mohl by vás zaujmout projekt Onrush. O zběsilé tempo a pompézní bouračky v něm totiž zjevně nebude nouze.

Aspoň takový dojem budí nový trailer, na nějž se může podívat níže. Onrush vzniká v dílnách slovutných Codemasters, tedy autorů serie Colin Mcrae Rally (později Dirt) nebo aktuálních správců značky F1. Na hře pracuje konkrétně tým z britského Cheshire, který byl dříve znám pod jménem Evolution Studios. A právě tady se kruh uzavírá, Evolution se totiž v minulosti blýskli zmíněnou sérií Motorstorm a také po dlouhou dobu jediným exkluzivním závodním titulem pro PlayStation 4, tedy DriveClubem. Onrush ale bude především arkádovým ježděním, kde pravděpodobně využijete hlavně ostré lokty.

Hra má hráčům poskytnout zejména pocit z nespoutané rychlosti, do extrémů vyhnané efekty a zábavnou hratelnost. V průběhu jízdy se snažíte naplnit ukazatel RUSH, který vám následně umožní extrémní zrychlení a navýšení síly, takže ze svých protivníků snadno naděláte plechovou sekanou.

Onrush nabídne osm tříd vozidel, každá samozřejmě s unikátními jízdními vlastnostmi, stylem, výhodami a zápory. Ve hře nejde o to, zda dojedete první skrz cílovou pásku, ale hlavně o to, jak se v průběhu závodu budete bavit a jako podívanou předvedete. Hra vyjde 5. června letošního roku na PS4 a Xbox One. Pokud si hru předobjednáte, můžete se v květnu zůčastnit uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama