Launch trailer láká k Metal Gear Survive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer láká k Metal Gear Survive

Launch trailer láká k Metal Gear Survive

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 2. 2018 15:56 3
Reklama

Právě zítra dorazí na konzole (Xbox One a PlayStation 4) i na PC akce Metal Gear Survive. A pokud jste se hrou neměli tu čest například v rámci některé z betaverzí, tak si její atmosféru můžete připomenout alespoň aktuálním launch trailerem.

Netradiční survival akce, jež v sobě kombinuje prvky her jiných a především ty známé ze série Metal Gear vychází již v rámci pouhých několika hodin a pokud je na přiložené upoutávce alespoň něco pravdy, tak to bude skutečně divoká jízda.

Ta nabídne možnost upravit si vlastní postavu (což je něco, co není v sérii Metal Gear zcela běžné), průzkum smrtelné nebezpečí přinášejícího světa a navrch také pochopitelně tuhý boj o záchranu. Ten v případě neúspěchu může vyústit až v zápas o holý život celého lidstva jako takového.

Chybět nemůže ani pro sérii běžné futuristické zaměření, jež zde doplňuje možnost budování vlastní báze i možná kooperace s dalšími kamarády. S těmi se půjde do bitev proti hordám přímočarých a krvežíznivých nepřátel vhrat pěkně společně.

Konzolovou verzi hry si každopádně můžete již nyní předobjednávkou zajistit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama