I ježek Sonic se dočká vlastního filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I ježek Sonic se dočká vlastního filmu

I ježek Sonic se dočká vlastního filmu

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 2. 2018 12:50 1
Reklama

Historie už nás mnohokrát poučila o tom, že snaha vytvořit podle herní značky kvalitní film je tak trochu jako narážet hlavou proti zdi. S větším či menším úspěchem už se o to snažila celá řada slovutných značek, ať už jde o Silent Hill, Warcraft, Assassin’s Creed nebo třeba Tomb Raider. V současné době je v přípravě dalších několik pokusů, po jejich bok se postaví i modrá ježatá koule ze stáje SEGA.

Řeč je samozřejmě o ježku Sonicovi, letitém maskotu zmíněné herní společnosti a jedné z nejikoničtějších postav herního světa. Magazín Hollywood Reporter přinesl informace o tom, že filmová společnost Paramount chystá filmovou adaptaci, která by se měla na stříbrných plátnech objevit 15. listopadu příštího roku.

Na producentské pozici figuruje Neal H. Moritz, který se v minulosti mimo jiné podílel na sérii Rychle a zběsile nebo například na snímcích Já, Legenda, Total Recall nebo Pasažéři. Zodpovědným producentem je Tim Miller, režisér filmového Deadpoola. Mezi další členy produkčního týmu patří Toby Ascher, jenž by také měl figurovat v produkci filmových Sleeping Dogs, a Dmitri Johnson a Dan Jevons, kteří by se v budoucnu měli postarat například o seriál ze světa Little Nightmares.

Svůj celovečerní režisérský debut si v tomto snímku odbyde Jeff Fowler, který se v minulosti režijně podílel jen na krátkém snímku Gopher Broke. O filmu zatím prakticky nic nevíme, dokonce ani to, zda půjde o kompletně animovaný nebo hraný snímek. Paramout uvedl, že plánuje použít oba vizuální styly, dá se tedy předpokládat, že se dočkáme animovaného Sonica v reálném světě. Bude zajímavé sledovat, jak si film poradí s konkurencí v podobě celovečerního snímku s Mariem v hlavní roli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama