Hrdinové DC vtrhnou do Rocket League
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hrdinové DC vtrhnou do Rocket League

Hrdinové DC vtrhnou do Rocket League

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 2. 2018 14:34
Reklama

Americký komiksový gigant DC Comics se stal dalším esem v rukávu studia Psyonix, tvůrců veleúspěšné kompetetivní pecky Rocket League. Na virtuální hřiště s létajícími auty poháněnými raketovým pohonem a obřími ocelovými míči díky tomu vtrhnou ikonické Batmobily a hráči svá vozidla ozdobí pestrou nabídkou dekorací s motivy různých hrdinů značky.

Létající auta, bouračky, divoké přemety a vzdušná akrobacie… Divoký Batmobil do koncepce Rocket League zapadá přímo parádně. Díky včera oznámenému DLC DC Super Heroes si hráči vyzkouší hned dva modely. Příznivce klasického Batmana potěší kultovní pojízdná zbraň ze snímku Batman z roku 1989. Ladné křivky, charakteristicky okřídlené blatníky a dominantní rotor vpředu má každý fanoušek netopýřího muže jistě vyryty hluboko do paměti. Naopak milovníci současné produkce si pod pojmem Batmobil představí spíše zuřivou hybridní mašinu ikonickou pro trilogii režiséra Christophera Nolana.

Kromě zmíněných dvou přibližovadel se hráči dočkají decalů a bannerů například s motivy Aquamana, Green Arrowa nebo tradičního Supermana. Speciální kola či efekty boostu pak čekají na fanoušky Flashe a Wonder Woman.

Celý balíček dorazí na všechny platformy 5. března a zájemce vyjde na čtyři dolary (v přepočtu necelou stokorunu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama