Známe březnovou nabídku Xbox Live Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe březnovou nabídku Xbox Live Gold

Známe březnovou nabídku Xbox Live Gold

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 2. 2018 16:52
Reklama

Konec měsíce se nezadržitelně blíží a předplatitelé služeb PS Plus a Xbox Live Gold už určitě netrpělivě vyhlížejí oznámení nové várky her „zdarma“. A zatímco majitelé konzolí ze stáje PlayStation si budou muset ještě počkat, hráči na Xboxu už se mohou začít těšit. Tedy pokud se jim nové hry zrovna trefí do vkusu.

Čtveřici oznámených her otevírají Trials of the Blood Dragon, tedy přírůstek do oblíbené kaskadérské série Trials s motivem ztřeštěného dílu série Far Cry. Na Xboxu One si také budete moci zahrát Superhot, parádní a inovativní mix střílečky a logické hry, který si v naší recenzi odnesl maximální hodnocení.

Pokud máte doma jen Xbox 360, nezoufejte, ani na vás se samozřejmě nezapomnělo. V příštím měsíci si budete moci zahrát akční adventuru Brave na motivy stejnojmenného animovaného snímku od Pixaru (u nás známého jako Rebelka). Druhým titulem je pak Quantum Conundrum, logický titul z pera Kate Smith, autorky legendárního Portalu. Ani v této hře se nevyhnete rozličným hrátkám s fyzikou. Obě hry pro Xbox 360 lze hrát i na Xboxu One v rámci programu zpětné kompatibility. Jak jste s aktuální nabídkou spokojeni?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama