Stellaris obdrží pozítří zničující přídavek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stellaris obdrží pozítří zničující přídavek

Stellaris obdrží pozítří zničující přídavek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2018 15:32 1
Reklama

Níže v článku přiložené video vás může ideálním způsobem připravit na to, až se budete chtít pozítří opětovně vrhnout do komplexní strategie Stellaris a nově také do jejího přídavku s přídomkem Apocalypse.

Více než čtyři minuty záběrů vám již v tuto chvíli mohou představit ty nejzákladnější prvky chystaného přídavku, který je v tomto případě již za dveřmi a který se zaměří zejména na souboje, na destrukci a na možnosti likvidovat rovnou i celé planety.

A právě v souvislosti s destrukcí hned celých planet představuje upoutávka jako první zbraň a loď jménem Colossus. Tu lze osadit jedním z několika typů zbraní, cíl je však vždy jediný – kompletní kontrola. Ta přitom může (a nemusí) mít podobu hned celkového zničení aktuálně zacílené planety.

Dalším novým korábem je Titan, který při správné konstelaci a se správnou osazenou zbraní dokáže jediným výstřelem zničit klidně celý nepřátelský křižník.

Vedle toho se ve hře objeví také takzvaní Maraudeři, což jsou klasičtí futurističtí nájezdníci a které lze najímat pro všemožnou špinavou práci. Tato skupina bojovníků tak dokáže potěšit každého, kdo by se rád věnoval nějakému tomu ničení a nechtěl si přitom vlastním zapříčiněním příliš ušpinit ruce.

To však není vše a ukázka například za další ukazuje ještě řadu dílčích změn, které už přinese nová aktualizace. Ta kupříkladu pozmění zákonitosti ovládání hvězdných systémů a přinese i nové možnosti putování vesmírem. A i tyto novinky dorazí do hry již pozítří, tedy už 22. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama