Safe Mode pro Somu už i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Safe Mode pro Somu už i na PS4

Safe Mode pro Somu už i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 2. 2018 10:30 5
Reklama

PlayStation 4 edice zdařilého hororu Soma se dočkala poměrně zajímavé a na poměry žánru snad až revoluční aktualizace, která z hutného survival hororu činí poněkud jednodušší a především na vyprávění příběhu postavenou záležitost.

Režim příhodně pojmenovaný Safe Mode dorazil již před koncem minulého roku na PC i do Xbox One verze hry a není tedy úplnou novinkou, nově je však tato specifická vlastnost hry přítomná již ve všech edicích. Připomenout si ji každopádně můžete předchozí upoutávkou.

Ta láká k režimu, který se snaží imponovat všem těm hráčům, kterým základní hra přišla poněkud tuhá či snad až děsivá. Monstra hry jsou tímto otupena nepředstavují akutní riziko okamžité smrti. Stále je však záhodno se jim vyhýbat.

Průzkum hry i jejího ponurého a atmosférického světa tedy aktuálně hraje prim a nic již tímto nemusí bránit v ponoření se do hry i těm, kteří dosud mohli argumentovat přílišnou náročností.

A k tomu můžeme již jen připomenout fakt, že digitálně šířenou PC verzi hry si každopádně můžete pořídit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama