Remaster Burnout Paradise potvrzen
i Zdroj: Criterion Games / EA
Novinka Remaster Burnout Paradise potvrzen

Remaster Burnout Paradise potvrzen

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 2. 2018 17:24 15
Reklama

O možném vydání remasteru Burnout Paradise jsme psali už několikrát, naposledy hned zkraje letošního roku, kdy o něm informoval magazín Gematsu. Nyní došlo k oficiálnímu potvrzení přímo od Criterion Games.

Studio v tiskové zprávě uvedlo, že remaster pro současné konzole dorazí 16. března a nabídne základní hru i všech osm dodatečných DLC včetně Big Surf Island v jednom balení. Hra se má dočkat celé řady technických vylepšení, implementace HD textur a podpory 4K rozlišení a 60 FPS na PS4 Pro a Xboxu One X.

Generální manažer Criterionu Matt Webster uvedl, že deset let stará hra je i dnes pořád stejně zábavná a unikátní. O tom se ostatně budete moci přesvědčit za necelou tisícikorunu i vy. Ještě letos by pak remaster měl dorazit i na PC v rámci Originu. I tam bude dostupné DLC Big Surf Island, které dříve na PC nevyšlo. Pokud patříte mezi předplatitele služby EA Access, budete si hru moci vyzkoušet už od 9. března v rámci trial verze.

Jak se na adrenalinové ježdění s efektními bouračkami za zvuku slavné vypalovačky od Guns'n'Roses těšíte? Hru si už nyní můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama