Moss pro PS VR vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Moss pro PS VR vyjde příští týden

Moss pro PS VR vyjde příští týden

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 2. 2018 16:11 1
Reklama

Nestává se často, aby byl Vojta z nějaké VR hry úplně paf. Nicméně k takové situaci už jednou došlo, a to loni na Gamescomu, kdy mi s nadšením vyprávěl o zhlédnuté ukázce titulu Moss s roztomilou myškou v hlavní roli. Ten nyní konečně oznámil své datum vydání.

Majitelé PS VR už nebudou na nové dobrodružství čekat dlouho, Moss na jejich platformu dorazí již příští týden, přesněji řečeno 27. února. Vývojáři ze seattleského studia Polyarc Games to oznámili na Twitteru. Pokud si hru předobjednáte, získáte navíc tematický motiv pozadí dashboardu PlayStation a také avatara pro svůj profil.

Ve hře se zhostíte myší hrdinky jménem Quill, která sní o hrdinském životě za branami své rodné osady. Jednoho dne při výpravě do lesa nalezne tajuplný artefakt a probudí tak magické síly. Toho si samozřejmě povšimne prastaré zlo a malé myši se její sny splní rychleji, než by si bývala přála. Její hrdinské putování samozřejmě dostanete na starost vy a v rámci hraní dojde nejen na souboje, ale i na řešení logických hádanek.

Hra vychází exkluzivně na PlayStation VR a k dispozici je už i launch trailer, díky němuž si o ní můžete udělat lepší představu. Vývojáři slibují poutavý příběh, hrdinku, kterou si zamilujete a také inovativní systém ovládání. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama