Doom na Switch nově s pohybovým ovládáním
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom na Switch nově s pohybovým ovládáním

Doom na Switch nově s pohybovým ovládáním

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 2. 2018 16:33
Reklama

Ačkoli se podpora vývojářů třetích stran pro Switch utěšeně rozjíždí, v tuto chvíli je skutečně velkých titulů, spadajících mimo stáj Nintenda, zatím poskrovnu. Jedním z nich je i předloňský Doom, zběsilá pekelnická akce, která nás ovšem ve verzi pro Switch o svých kvalitách moc nepřesvědčila. Vývojáři se o ni ale i nadále starají.

Doom na Switchi obdržel nový update, který se neomezuje jen na opravu chyb, ale také přidává nové funkce. Nově tak můžete využít pohybového ovládání, které po vzoru Splatoon při hraní v handheldovém režimu může výrazně pomoci. Došlo také k navýšení průměrného rozlišení v některých oblastech, byly implementovány optimalizace CPU a také nový systém pro vytváření party v multiplayeru.

Pokud vás navíc pudilo, že ikona hry v menu neodpovídá artworku na obalu, můžete si oddychnout, i to bylo v patchi vyřešeno. A kdybyste zatoužili vyzkoušet hraní v tradiční Čínštině, odteď vám také nic nebrání. Patch řeší i několik bugů, jako využívání roztažených textur v multiplayeru nebo nesprávné zobrazování upozornění na ban při zápasech.

Doom na Switch si u nás odnesl známku 3/5 s tím, že ačkoli se pořád jedná o skvělou hru, je lepší si ji zahrát kdekoli jinde. Problematický byl zejména systém zaměřování a obecně ovládání na handheldu, to by ale nový update mohl změnit. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama