Vyhlášení soutěže o tři klíče na SotC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhlášení soutěže o tři klíče na SotC

Vyhlášení soutěže o tři klíče na SotC

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 2. 2018 15:55 7
Reklama

Remake Shadow of the Colossus je jedním z prvních velkých titulů letošního roku a navíc se nadmíru povedl. V naší recenzi si odnesl absolutní hodnocení a nejinak je tomu i u dalších tuzemských či zahraničních herních médií. Pokud si sami chcete vyzkoušet, jak se převod hry z roku 2005 na současnou generaci PlayStation povedl, máte jedinečnou šanci.

VYHLÁŠENÍ VÝHERCŮ

Zveřejnění výsledků nakonec trvalo poněkud déle, protože jsme až do dnešního dne čekali na doručení herních klíčů. Doufáme, že nám toto zdržení odpustíte, výherci mail s cenou obdrží během několika minut a ještě dnes se mohou pustit do hraní. O soutěž jste projevili slušný zájem, přišla velká spousta správných odpovědí, ale z vítězství se nakonec může radovat Zdeněk Čtvrtečka, Jakub Lang a Martina Sedláčková. Gratulujeme!

Společnost Sony nám totiž věnovala tři klíče na stažení Shadow of the Colossus pro PlayStation 4 a my se o ně s vámi rádi podělíme. Jedinou podmínkou je zodpovězení tří snadných otázek a následné štěstí při slosování. Otázky zní takto:

1) Jak se jmenuje ústřední dvojice, tedy hlavní hlavní hrdina a jeho kůň?

2) Kolik kolosů se nám podařilo porazit při našem vysílání z 30. ledna 2018?

3) Jak se jmenuje zatím jediná hra z taktovky Fumita Uedy, kterou si nemůžete zahrát na PlayStation 4?

Správné odpovědi nám pište na adresu soutez@hrej.cz, do předmětu uveďte heslo Colossus. Vzhledem k tomu, že se jedná o digitální verze hry, nemusíte připojovat svou adresu. K vyhlášení dojde ve čtvrtek 15. února. Hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama