Remedy pracuje na 2 hrách, třetí se plánuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy pracuje na 2 hrách, třetí se plánuje

Remedy pracuje na 2 hrách, třetí se plánuje

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2018 12:43 1
Reklama

Společnost Remedy má za sebou spoustu povedených her, a pak Quantum Break. Toto označení samozřejmě berte s nadsázkou, ale i hráči doufají, že se Finové vytasí po poslední exkluzivitě pro Xbox One a UWP s něčím lepším. Remedy stále mlží, ale už z předchozích vyjádření víme, že se nemohou spoléhat na jednu hru. A tak jich vzniká hned několik.

V tuto chvíli vznikají dvě. Jedna z nich nese kódové označení P7 a dle vývojářů by měla vyjít příští rok. Novinka bude vydávána ve spolupráci s vydavatelstvím 505 Games. Vývojáři navíc říkají, že práce pokračují podle plánu a zatím se jim vyhýbají veškeré komplikace. Third-person hra P7 bude opět sázet na filmové pojetí. Pravděpodobně nebude tak ambiciózní jako Quantum Break, ale konkrétní podobu filmovosti Remedy nepopisuje. Sekvence jako z QB ale nečekejme.

Navíc v tomto roce se do produkční fáze dostane i druhý projekt. Není zřejmé, jestli jde o vlastní značku, či jestli Remedy nepracuje na projektu patřícímu někomu jinému. Práva na P7 patří ale přímo Remedy. A aby toho nebylo málo, pomolu se začíná hovořit i o třetím projektu.

Stejně jako o druhém, ani o tomto toho příliš nevíme. Jisté je, že letos by měla začít předprodukční fáze. Z toho důvodu Remedy neustále nabírá nové vývojáře a investuje další prostředky, aby bylo schopné všechny své hry uživit. Na ně ale pravděpodobně přijde řada až za dva, tři roky. P7 by se ale při troše štěstí mohlo ukázat už letos. Jestli to bude na E3 či později, to zatím není jasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama