Ghost Warrior 3 oslovil na milion hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost Warrior 3 oslovil na milion hráčů

Ghost Warrior 3 oslovil na milion hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2018 13:43 3
Reklama

Stealth odstřelovačská akce Sniper: Ghost Warrior 3 si z naší recenze odnesla poměrně solidní hodnocení s tím, že hra určitě bezchybná nebyla. Nakonec se ovšem ukázalo, že minimálně po stránce komerčního úspěchu to však přeci jen stálo za to.

Tvůrci se totiž nově mohli pochlubit faktem, že si hra napříč zainteresovanými platformami dokázala najít cestu už k více než jednomu milionu hráčů. Poměrně kritické reakce (na serveru Metacritic se hodnocení hry pohybují od 56 do 59 %, v závislosti na platformě) zřejmě nedokázaly značné množství hráčů odradit.

Teoreticky se tím mohou otevírat možnosti případnému pokračování, to bychom však poněkud předbíhali. U polského týmu CI Games však tento milník jistě neprojde bez povšimnutí. I přesto ale po vydání hry došlo k zeštíhlení studia, které v tuto chvíli chystá prozatím nepředstavený taktický akční titul a které aktivně přemýšlí o pokračování vydařeného hardcore fantasy RPG Lords of the Fallen.

Teď už nás ale zajímá to, jaký máte na tuto sniperskou akci názor vy? Ponořili jste se do světa třetího dílu série, jež se v tomto případě pokusila dostat se se svými ambicemi do vod AAA titulů a hra vás tímto zaujala, anebo jste ji naopak po čase opustili?

Pokud jste však o ni prozatím ještě nezavadili a rádi byste si doplnili vzdělání, tak určitě můžete zavítat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama