Chystá se battle royale pro 400 hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se battle royale pro 400 hráčů

Chystá se battle royale pro 400 hráčů

David Plecháček

David Plecháček

19. 2. 2018 10:10 7
Reklama

Battle royale her bude přibývat jako hub po dešti. Otázka je, jak se budou chtít lišit od dosavadních vládců zpopularizovaného žánru. Stylizovanou vizuální stránkou, novými herními mechanismy, nebo snad cenou? Nebo také tím, co čí technologie vlastně zvládne. Největším tahákem novinky Mavericks má být její velikost.

Mavericks: Proving Grounds se snaží zaujmout hráče, pro něž je PUBG nebo Fortnite příliš málo. Obě hry totiž sází na bitvy sta hráčů, což se může zdát jako dostatečné množství, ale někteří, včetně vývojářů ze studia Automaton, si myslí, že sto je ještě málo. Nový přírůstek do žánru battle royale totiž chce nabídnout bitvy až pro čtyři stovky lidí, z nichž přežije jen jeden.

Bylo by ale bláhové představit novinku pouze jako technologický krok kupředu ve velikosti multiplayeru. Mavericks totiž kromě jiného slibuje i precizní vizuální zpracování, jenž je prezentováno skrze nový teaser. Ten sice nenabízí žádné záběry ze hry nebo ukázku mechanismů, ale co se týče úrovně grafiky, ta zatím vypadá na vysoké úrovni.

Dle oficiálních stránek hry se zdá, že Mavericks: Proving Grounds vyjde do konce roku 2018. Jestli své plány naplní a jak bude tak velká hra vypadat, zda nabídne větší chaos nebo naopak prostor pro více taktizování, to uvidíme v následujících měsících. Vývojáři ale musí doufat, že zaujmou co největší počet hráčů. Také by se jim mohlo snadno stát, že nebude dostatek hráčů na jednoltivé zápasy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama