V Two Point Hospital budete léčit blázniviny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Two Point Hospital budete léčit blázniviny

V Two Point Hospital budete léčit blázniviny

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

18. 2. 2018 15:43 1
Reklama

V Londýně probíhá ve dnech 17. a 18.2. třetí ročník herní výstavy pořádané magazínem PC Gamer, nazvané PC Gamer Weekender. A jednou z her, které se tady mimo jiné podrobněji věnovali, je nedávno oznámený Two Point Hospital. V níže přiloženém videu si můžete poslechnout rozhovor s tvůrci, podívat se cca měsíc starý oznamovací trailer a také hru zahlédnout úplně poprvé v chodu v nových záběrech přímo ze hry.

Pokud jste fanoušky poťouchlých simů z nemocničního prostředí, je velmi pravděpodobné, že okamžitě odhalíte, jak rád by Two Point Hospital byl duchovním nástupcem oblíbeného a dle mnohých ve svém žánru dodnes nepřekonaného Theme Hospital. Není ani divu, když zakladateli studia Two Point Studios, které za chystaným nemocničním simulátorem stojí, jsou veteráni z Bullfrog respektive Lionhead – Mark Webley a Gary Carr.

Two Point Hospital tak stojí na stejné premise a veskrze vážné téma nemocničního prostředí paroduje a zlehčuje. Toto je jednoduše svět, kde večer vaši pacienti ulehají krásní, úspěšní a bohatí, aby se ráno probudili s žárovkou namísto hlavy. Mimo managementu stavby samotné nemocnice včetně rozmisťování jednotlivých místností a různého vybavení, budete mít na starosti výzkum a hledání léků na nové ještě obskurnější nemoci s cílem konkurovat ostatním lékařským zařízením. Klacky pod nohy vám budou mimo jiné házet třeba farmaceutické společnosti, případně špatný výběr zaměstnanců. Ti totiž budou mít vlastní, často velmi svérázné, osobnostní rysy neslučující se s výkonem jejich povolání. Třeba sklony k tančení místo operování.

Pokud by vás ale lákal spíše simulátor nemocničního prostředí s trochu serioznějším přístupem k tématu, za to s půvabnou malovanou grafikou, určitě mrkněte také na chystaný český Project Hospital (informovali jsme o něm zde).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama