Steam vítá rok Psa slevami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam vítá rok Psa slevami

Steam vítá rok Psa slevami

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

16. 2. 2018 09:31 5
Reklama

Sotva se naše virtuální peněženky stihly vzpamatovat z Vánočních výprodejů, opět se nám služba Steam podbízí hromadnou slevovou akcí. Tentokrát si jako záminku k nákupní horečce bere čínský Nový rok. Slevová akce je v tomto případě kratší, jen čtyřdenní, a probíhá od 15. února do 19. února 19:00 našeho času.

Ve slevách jsou, jak už je zvykem, tisíce titulů, a přestože mezi nimi pochopitelně prozatím nenajdeme nejnovější bestsellery jako je Kingdom Come, PUBG nebo třeba Subnautica, určitě není na škodu prohlédnout Wishlist, zda slevová mánie nepostihla také některou z vámi očekávaných her. Ceny se mohly v některých případech dostat dokonce o malinko níže, než o Vánocích. To je případ třeba Assassins Creed: Origins, který aktuálně můžete pořídit za 40,19 Euro, což je o 1,8 Euro méně, než kdybyste tak učinili během slev o svátcích. Za zmínku stojí třeba i 67% sleva u Ark: Survival Evolved nebo 30% snížení cen u Hellblade: Senua´s Sacrifice a komletní edice Nioh.

Spolu se slevami Steam přichází také s vylepšeným a zpřehledněným Steam Wishlistem, do něhož přibyly nové filtrovací možnosti. Hry si nově můžete ve Wishlistu třídit například podle ceny (i dle toho, zda je titul aktuálně ve slevě), žánru, data přidání do seznamu, uživatelského hodnocení nebo i data vydání. Datum vydání, případně přítomnost hry v Early Acces režimu, a uživatelské hodnocení jsou položkami, které jsou součástí Wishlistu nově a rozhodně přispějí k větší přehlednosti seznamu přání v těch případech, kdy v něm má uživatel desítky či stovky položek. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama