Beta The Bard's Tale IV bude přístupná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta The Bard's Tale IV bude přístupná

Beta The Bard's Tale IV bude přístupná

David Plecháček

David Plecháček

16. 2. 2018 17:38
Reklama

Hry studia InXile bývají v rámci samotného vývoje nenápadné, ale jakmile přijdou na trh, udělají na něm pokaždé slušnou parádu. The Bard’s Tale IV není výjimkou – na jeho vývoj by možná leckdo zapomněl, ale možná v něm máme černého koně zimní invaze. To se nám tu na začátku roku začíná šrocovat mnohohlavé stádo…

Do kasičky vývojářů z Newport Beach v Kalifornii se v rámci Kickstarterové kampaně přisypalo přes milion a půl dolarů. Nejen třiatřicet tisíc backerů teď s napětím sleduje, jak InXile s vybranými penězi naloží. Přispěvatelé ale budou mít exkluzivní možnost to zjistit s předstihem. Zanedlouho totiž čtvrté Bard’s Tale vstoupí do alfa fáze testování, po níž bude dostupná beta přístupná i všem backerům.

Ti se mohou těšit na nejrůznější labyrinty a dungeony plné nástrah, puzzlů či dalších výzev, před která nás hra do konce roku postaví. Nemůže chybět ani město Skara Brae i okolní prostředí. O jeho přítomnosti v betě ale vývojáři mlží. Je ale jisté, že cílí na vydání ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

Díky Unreal Enginu 4 bychom se měli těšit také na výrazný skok kupředu grafického zpracování ve hrách podobného ražení. Co se týče designu, InXile sérii obohatí o skotskou kulturu a hrou bude znít i tamní hudba. Studio chce navíc použít techniku fotogrammetrie, s níž bude zachycovat architekturu budov po celém Skotsku. O tom všem hovoří poslední update na Kickstarteru, který si můžete přečíst zde. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama