Zapojte se do diskuze v hPodu #626
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #626

Zapojte se do diskuze v hPodu #626

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 2. 2018 16:28 12
Reklama

Poslední týden žijeme v atmosféře středověku a klademe si otázku, co na té době bylo nejhorší. Hrozba morové rány? Možnost, že vás na lesní cestě zamorduje nějaký lapka? Tvrdá ruka církve? Situace, kdy si zabouchnete truhlu a za boha se do ní se šperhákem nedostanete? Ne. Nejhorší bylo, že tenkrát neexistoval hPod.

Naštěstí jsou tyto divoké časy už za námi a vy se tak můžete i tento týden těšit na pravidelnou dávku emocí, proudících z naší redakce do tepla vašich domovů. Ústředním tématem aktuálního hPodu bude samozřejmě Kingdom Come: Deliverance. Pavel s Jardou hrají na Xboxu, David na PlayStation, Tadeáš se hře vyhýbá jako divoké prase našim šíp…ehm…to asi není to nejlepší přirovnání. Každopádně po týdnu hraní už jsme dostatečně zásobeni dojmy, abychom se o novince mohli živě pobavit.

Popovídáme si ale také o akvizici společnosti Koch Media společností THQ Nordic, Tadeáš se vysloví ze své nově nalezené lásky vůči sérii Uncharted a v neposlední řadě se budeme věnovat i vašim dotazům. Ty můžete posílat na adresu podcast@hrej.cz, nebo nám je psát níže do diskuze. V případě, že se rozhodnete poslat mail, nezapomeňte do předmětu uvést heslo DOTAZ. Kolem mikrofonu bychom se měli potkat čtyři, kromě Pavla a Davida dorazí i Jarda a Tadeáš. Naslyšenou v pátek v osm!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama