Mass Effect dostává multiplayerový patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect dostává multiplayerový patch

Mass Effect dostává multiplayerový patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 2. 2018 16:16 9
Reklama

Singleplayer Mass Effectu: Andromeda sice může být již dlouhou dobu poměrně mrtvá záležitost, nicméně multiplayer stále ještě alespoň částečně žije a díky tomu se dozvídáme o dalším drobném patchi. Ten se v tomto případě věnuje zejména dodatečným optimalizacím.

Na oficiálním webu hry tedy můžete vidět poznámky k aktualizaci. Ta v tomto případě přináší úpravy týkající se zejména maximálního poškození a kapacity zásobníků hned několika nejrůznějších zbraní.

Ať už je každopádně váš názor na Mass Effect: Andromeda jakýkoli, tak faktem je, že se v tomto případě zřejmě na delší dobu jedná o pohrobek této kdysi tolik slavné a ambiciózní série. A zatímco někteří by byli rádi, aby původně zůstalo pouze u trilogie, tak jiní naopak doufali v další podobné kapitoly a případná pokračování.

To je ovšem minulostí, a tak je současná zpráva o optimalizaci multiplayeru alespoň drobnou připomínkou toho, že tato série ještě alespoň částečně existuje.

Tedy alespoň v očích samotných tvůrců. Ti přitom vůbec nejsou se situací okolo hry spokojeni a například sami zástupci BioWare by ve vývoji rádi pokračovali. Nicméně porodní bolesti (zakončené například významným patchem zasahujícím do animací obličejů postav či odstraněním neoblíbeného Denuva), spíše průměrná hodnocení a vlažné přijetí kritiků i hráčů však mají poměrně jasnou dohru.

Vy už se s námi ale v diskuzi určitě podělte o názor váš. Dostála Andromeda vašim očekáváním, anebo snad nedokázala doletět až ke hvězdám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama