Mafia II a Prey míří na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia II a Prey míří na Xbox One

Mafia II a Prey míří na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 2. 2018 11:16 19
Reklama

Příznivci českých her tento týden z pochopitelných důvodů zažívají žně, ovšem jen historickým RPG Kingdom Come: Deliverance nemusí být našinci aktuálně živi. Čerstvě se totiž dozvídáme o tom, že sympatické pozornosti se nyní dostává i druhému dílu série Mafia, pod kterým je mimo jiné podepsaný také Dan Vávra.

Hru si právě nyní již mohou opětovně připomínat i majitelé Xbox One, neboť právě tato mafiánská perla a povedená městská akce totiž aktuálně přichází do seznamu zpětně kompatibilních her. A vzpomenout při té příležitosti rozhodně můžeme i na nedávné Let's Finish, jež naleznete na našem YouTube kanále.

Druhý díl slavné gangsterky však není osamocen a do tohoto seznamu by měl aktuálně dorazit v doprovodu dalšího akčního titulu. Tím je originální a původní akce Prey. Ta je ovšem od své novodobé podoby extrémně odlišná a tyto dva tituly by si snad ani nemohly být vzdálenější (snad jen s výjimkou podobnosti v mimozemské tématice), nicméně to není nutně na škodu. Ve své době se jednalo o povedenou akci, která uměla vykouzlit zajímavou atmosféru a která především upoutala neokoukaným prostředím.

Než však oprášíte své krabičky nebo se s platební kartou v ruce vrhnete ke svým konzolím či na webové stránky on-line obchodu, tak ještě určitě zpozorněte – výše přiložený tweet mluví o příchodu, nicméně ten je zcela zřejmě postupný. Počeštěná platforma Xboxu prozatím ještě mlčí a my v tuto chvíli pouze očekáváme, že se i nám tato nabídka zpřístupní během pár hodin či snad maximálně v řádu několika následujících dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama