Další zdroje hovoří o remasteru Spyra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další zdroje hovoří o remasteru Spyra

Další zdroje hovoří o remasteru Spyra

David Plecháček

David Plecháček

14. 2. 2018 16:19 3
Reklama

Chystá si Activision na letošek další remasterovanou trilogii? To je otázka, za kterou by spousta fanoušků vraž... řekněme zaplatila tučnou částku. Nové spekulace opírající se o různé zdroje totiž vypadají úplně stejně, jako ty, které se objevovaly před remasterem Crashe Bandicoota, jenž přišel na trh loni v červnu. Bude se situace opakovat s dráčkem Spyro?

Pravděpodobně ano. O Spyrovi se spekulovalo už v minulosti, mimo jiné díky starému kódu, který lze u Crashe použít a který odkazuje právě ke starším hrám se Spyrem, na druhou stranu jej tentokrát potvrzují lidé přímo z okolí projektu, čímž jsou spekulace ještě věrohodnější. Podle údajů magazínu Kotaku by mělo dojít k oznámení trilogie už příští měsíc, přičemž by série měla vyjít ve třetím kvartálu tohoto roku.

Remasterovaná trilogie by se měla v mnohém podoba N.Sane Trilogy zmiňovaného Crashe Bandicoota. To znamená nové assety, nasvícení, animace nebo cutscény a hudbu. Zároveň, stejně jako v případě Crashe, se i Spyro zbaví nutnosti opisování kódů pro jednotlivé mise, ale nabídne standardní autosave. Součástí kolekce bude původní Spyro the Dragon, Ripto's Rage! a Year of the Dragon.

Zdroje odkazují i k dvacátému výročí, které Spyro oslaví letos v září. Tehdy bude kolekce dostupná na PlayStationu 4 s určitým grafickými bonusy pro majitele Pro verze. Na další zařízení hra údajně vyjde o rok později, čímž by mělo nastat to samé, co očekáváme u několikrát zmíněné kolekce legendárního vačnatce.

A závěr jen ujištění pro hráče, které zajímá, které studio za vývojem stojí. Není žádným překvapením, že by za trilogií mělo být studio Vicarious Visions. Stejně jako za Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Není nejvyšší čas na návrat do dětských let? Crashe si můžete pořídit v obchodě Xzone.cz, a až vyjde Spyro, tak ten v jeho nabídce nebude pochopitelně také chybět. Pokud se tedy výše uvedené informace potvrdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama