Sledujte hraný trailer na mobilní PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte hraný trailer na mobilní PUBG

Sledujte hraný trailer na mobilní PUBG

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 2. 2018 11:53 8
Reklama

PlayerUnknown’s Battlegrounds se momentálně vyhřívá na výsluní krále žánru battle royale a skoro nemine den, aby se o něm nějaká novinka aspoň nezmínila. Jeho kvality si můžete vyzkoušet na PC i na Xboxu One. V Číně ale nedávno odstartovala i mobilní verze a její nový trailer vám nemůžeme odepřít.

Lokální partner hry, společnost Tencent, totiž podpořila launch mobilní verze hraným videem. Trailery s opravdovými herci už v dnešní době nejsou ničím nezvyklým, čínské mobilní PUBG ale rozhodně překvapilo produkčními hodnotami, jimiž se trailer pyšní. 

Ve videu uvidíte prakticky vše, co dělá hru hrou, od výsadku přes bombardování, sólový i skupinový boj až ke snaze získat cenné vybavení, shozené na padáku. Sice si pořád neumíme moc představit, jak se PUBG na mobilech hraje, trailer nás ale rozhodně nalákal. Škoda, že se v tuzemsku hra asi vůbec neobjeví.

V budoucnu se navíc může klidně stát, že se dočkáme i celého hraného snímku. Prezident PUBG Corporation Čang Han Kim se totiž nedávno nechal slyšet, že firma vnímá PUBG jako značku vhodnou pro jakákoli média včetně filmu či televize. Údajně už se ozvalo několik zájemců z Hollywoodu a také populární streamovací služba Netflix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama