3 Minutes to Midnight vás vezme do 40. let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 3 Minutes to Midnight vás vezme do 40. let

3 Minutes to Midnight vás vezme do 40. let

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 2. 2018 16:02 3
Reklama

Ačkoli příští dny budou bezesporu patřit právě vydanému Kingdom Come: Deliverance, v her s alespoň malou českou stopou vzniká daleko víc. Jednou z nich bude i tradiční point-and-click adventura 3 Minutes to Midnight.

Scarecrow Studio je nezávislou herní společností, která byla založena před dvěma lety. V současné době pracuje na adventuře 3 Minutes to Midnight. Vývojáři si za klíčové prvky stanovili technickou a výtvarnou kreativitu a chtějí se zapsat do historie originálními hrami. 3 Minutes to Midnight hodlá své hráče zaujmout především humorem, jak si můžete všimnout z přiloženého traileru.

Příběh se odehrává ve 40. letech minulého století. Válka skončila, lidé se radují, ale kdesi v poušti Nového Mexika se rozjíždí temný plán na vyhlazení lidstva. Ten se samozřejmě budete snažit zastavit, problém je, že hlavní hrdina trpí akutní ztrátou paměti. Hra nabídne pohlednout 2D grafiku, poutavý příběh a zapeklité hádanky.

Dabing bude sice anglický, můžete se ale těšit, že mezi 16 jazyky titulků naleznete i naši mateřštinu. Navíc hra vyjde na široké plejádě platforem, kromě PC míří i na Linux, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS a Android. Plánované datum vydání spadá na první kvartál příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama