Scum je nový open-world MP survival
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scum je nový open-world MP survival

Scum je nový open-world MP survival

David Plecháček

David Plecháček

12. 2. 2018 13:56 4
Reklama

Když se dva perou, třetí se směje? Těžko říct. V každém případě o všechny dostupné hráče soupeří hry jednoho určitého žánru, který nebudeme jmenovat. V posledních dnech o něm totiž píšeme pořád. Vyznačuje se tím, že na jedno místo vyhodí určitý počet hráčů, z nichž přežije jen jeden. Ale znamená to snad, že se na ostatní, do té doby všudypřítomné žánry zapomene?

Scum se tomuto trendu brání. Místo toho razí heslo hovořící o osvědčené klasice. Vydavatelství Devolver Digital a vývojáři studií Gamepires a Croteam tak chystají open-world survival multiplayerovou hru. Pro titul by měly být klíčové zkušenosti a znalost hry jako takové, které hráčům umožní dlouhodobé přežití.

Na první pohled zní Scum jako zástupce BR žánru. Zasazení k němu přímo odkazuje, lidstvo se pro zhýralou touhu po zábavě rozhodlo zařadit nový televizní pořad, Scum, v němž přesune hráče na nebezpečný ostrov. Jak oblíbenci z první série seriálu, tak nováčci bojují o přízeň diváků i producentů, která by jim poskytla výhody. Jenže jestli čekáte, že přežije jen ten nejlepší, tak tomu tak úplně není.

V této hře se budete muset učit vše od základu. Poznat přírodu, sami sebe, jednotlivé zbraně, ale bude pochopitelně potřeba si osvojit soubojový systém, nepřátele nebo hackování bezpečnostních systému. Pokud to hráči zvládnou, přežijí. Pokud ne, tak zemřou. Za hrou by se měl údajně ukrývat i nějaký příběh, ale jak to s ním bude, uvidíme až v plné verzi.

Scum nepřekvapivě nejprve zamíří do early accessu. Předběžný termín je stanovený na druhé čtvrtletí letošního roku. Hru pohání Unreal engine a bude obsahovat tzv. vaulting a lezení po nejrůznějších površích. Tyto prvky vypichujeme záměrně, neboť o nich hovoří i nové video, na nějž se můžete podívat níže. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama