Fortnite chystá další novinky v Battle Royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite chystá další novinky v Battle Royale

Fortnite chystá další novinky v Battle Royale

David Plecháček

David Plecháček

12. 2. 2018 11:24
Reklama

O pozici Fortnite se toho napsalo dost. Zatím je to ten druhý v pozadí, který má ale výsostný náskok na ostatní hráče na trhu. Epic má ale dva hlavní úkoly, jednak svou pozici ještě více stabilizovat, a poté zkusit zaútočit na PUBG. K tomu má vývojářům pomoci několik novinek.

Vývojáře právě teď nejvíce zaměstnávají servery, které nebyly připraveny na takovou zátěž hráčů. Především Battle Royale část ale roste do nebývalých rozměrů a technické chyby by mohly znamenat konec rozletu. Je důležité, aby servery šlapaly jako švýcarské hodinky, protože by si Epic pochopitelně přál ještě větší provoz.

K němu by mu měly pomoci časově eventy. Právě v těchto dnech hra reflektuje Valentýn se speciální zamilovanou zbraní, ale akce by měly být dříve či později větší a pompéznější. Společnost se možná vzhlédla v Blizzardu a jeho Overwatchi, v němž jsou podobné akce na běžném pořádku a pomáhají hráčům od stereotypu.

Navíc, vývojáři chystají i technické novinky. Samozřejmostí je oprava stávajících chyb s novým patchem, ale novinkou by měla být volitelná možnost přepnout jak na Xboxu tak na PlayStationu na 60 snímků za vteřinu. To se týká jak základních verzí hardwaru, tak i PS4 Pro a Xboxu One X. Údajně by se to nemělo projevit na kvalitě visuálního zážitku. Novinka bude dostupná už teď v únoru.

Epic zároveň neustále testuje nové zbraně o konzumovatelné předměty, ale také nové režimy. Třeba kratší Blitz, nebo The Floor is Lava, nebo 50v50 v2, který by se měl více blížit zážitku z tehdy oznamovacího traileru. Novinkou by měly být například dva autobusy – pro každý tým jeden – a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama