Armored Warfare míří v těchto dnech na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Armored Warfare míří v těchto dnech na PS4

Armored Warfare míří v těchto dnech na PS4

David Plecháček

David Plecháček

12. 2. 2018 11:59
Reklama

Při výčtu her od studia Obsidian Entertainment se objevují jedna větší a lepší hra než druhá, ale vcelku překvapivě také Armored Warfare, jakási reakce na popularitu World of Tanks. Dosud byla hra doma na počítačích, ale podle nových informací míří i na PlayStation.

Armored Warfare nabízí jak PvE, tak PvP hraní, režim Global Operations je poté oba na jedné velké mapě spojuje. Samozřejmě nechybí ani mise pro kooperaci a další nedílné součásti původní hry. Od tohoto týdne bude k dispozici tzv. Founders Packs, který hráčům zajišťuje určité výhody a především předběžný pístup. Hra je totiž jinak k dispozici zdarma, ale na PlayStation Store se objeví až příští týden, 20. února.

Novinku taktéž představuje nový trailer, který hru představuje i hráčům, kteří jí do té doby nevěnovali pozornost. Hru pohání CryEngine, jehož kvality hra prezentuje na přiložených záběrech. My jen dodáme, že Armored Warfare vyšlo původně už v říjnu 2015 pod záštitou vydavatelství My.com. Vydavatel před rokem převzal titul kompletně a Obsidian se na ní od té doby nepodílí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama