Ubisoft představuje parťáky ve Far Cry 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje parťáky ve Far Cry 5

Ubisoft představuje parťáky ve Far Cry 5

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 2. 2018 07:32 1
Reklama

Ve světě akčního titulu Far Cry 5 se rozhodně nebudete muset postavit záporákům na odpor sami. A k ruce vám přitom ani v rámci kooperace nemusí být pouze kamarádi, ale také řada zástupců odboje. A právě některé z nich si už můžete představit aktuálním trailerem.

Před tím ale musíme na jednu stranu varovat v souvislosti se spoilery – jestliže byste si rádi nechtěli po stránce obsahu a postav nic zbytečně vyzrazovat, tak se mějte raději na obzoru. V opačném případě určitě neváhejte, stojí to za to.

Postupně se tak níže můžete podívat na sedm nejstatečnějších a pochopit lze i jejich motivaci. Kupříkladu pilot Nick Rye odmítá to, aby jeho ještě nenarozené dítě muselo vzývat zástupce sekty, a tak na nepřátele raději shodí pár bomb. Následuje lovkyně jménem Jess Black, jejíž specialitou je stealthový přístup (ke kterému používá smrtící luk) k boji a přátelství s šelmami.

Pravým opakem Jess je poté Hurk Drubman Jr. Ten se specializuje na totální destrukci a nejšikovnější je s raketometem v ruce. Ten má v případě Drubmana schopnost větší destrukce v případě zaměření na vozidla a tento hrdina rovněž umí vypouštět i střely naváděné.

Další představenou postavou je Mama Hurk, neboli Adelaide Drubman, která v případě nutnosti vždy přifrčí na pomoc se svojí helikoptérou.

Některé z těch kladných postav jsou přitom minimálně stejně ujeté, jako ty záporné. A to je také případ Sharkyho Boshawa, neboli pyromaniaka. Ten zřejmě bojuje už jen pro onu radost z boje a jeho specialitou je zapalování čehokoli. Stodolami počínaje, nepřáteli konče. Boshaw si rovněž umí vyrábět vlastní zápalnou munici či podomácku vyráběné kouřové granáty.

Zápalná munice má však to specifiko, že nejlépe funguje na blízkost. Ovšem to Grace Armstrong rozhodně podporuje boj na větší vzdálenosti a preferuje pušky. Grace Armstrong je bývalou armádní odstřelovačkou i olympijskou medailistkou, nikoli však typickým pacifistou.

A konečně poslední představenou spřátelenou postavou je typický voříšek jménem Boomer. Tomu záporáci povraždili celou rodinu a jeho motivace je tedy poměrně jasná. Každopádně se schopností týče, tak Boomer umí aportovat zbraně, kousat protivníky a být nebezpečně roztomilý.

Vybírat zkrátka bude z čeho i z koho a stejně tak bude možné zjevně i volit zcela odlišné přístupy ke hraní. Jak to ale celé dopadne, to teprve uvidíme. Far Cry 5 každopádně vychází již 27. března a k mání bude hra pochopitelně i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama