Monster Hunter: World slaví prodejní úspěchy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter: World slaví prodejní úspěchy

Monster Hunter: World slaví prodejní úspěchy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 2. 2018 15:21 8
Reklama

Monster Hunter: World byl titul očekávaný nejen celou řadou fanoušků po celém světě, ale pochopitelně také samotným Capcomem, který do tohoto projektu vložil nemálo energie a rovněž nemalé finance. Zatím to však vypadá, že se ta snaha může královsky vyplatit.

tiskového prohlášení společnosti totiž vyplývá, že se Monster Hunter: World stal jednou z nejúspěšnějších her tohoto vydavatele. Údajně se dokonce jedná o jednu z nejrychleji se prodávajících her a o titul, který v celé historii vydavatele dokázal nejrychleji dosáhnout úctyhodné mety 6 milionů kopií.

Nadšení je však zapotřebí přeci jen ještě trochu krotit, neboť Capcom touto cifrou paradoxně vyjadřuje celkový počet vyexpedovaných kopí, nikoli těch už prodaných koncovým zákazníkům. Dle prvotních ohlasů a rychlosti, s jakou Capcom hru nadále expeduje, se však dá očekávat, že dříve či později bude tato meta pokořena i z pohledu celkově prodaných kopií.

Do této cifry každopádně vydavatel rovněž započítává i prodané digitální kopie hry. Celkový úspěch přitom v tuto chvíli podtrhává zejména fakt ten, že prozatím je hra k mání pouze na dvou ze tří celkově plánovaných platformách.

Pro úplnost ještě připomínáme to, že hru lze pochopitelně zakoupit i na Xzone, kde lze narazit dokonce i tematicky laděnou konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama