Dedikované servery pro For Honor již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dedikované servery pro For Honor již brzy

Dedikované servery pro For Honor již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 2. 2018 14:26 7
Reklama

Tvůrci akčního on-line titulu For Honor již brzy naplní své sliby o příchodu dedikovaných serverů a datum dříve pouze poněkud mlhavě stanovené na měsíc únor již konečně dostává konkrétní kontury.

V kůžích Vikingů, rytířů i samurajů se budete moci vydávat do bitev s podporou dedikovaných serverů v zádech již od 19. února, takže příliš dlouho již hráči ani čekat nemusí. Řada z nich přitom již díky předešlému testování ví, o čem je v tomto případě konkrétně řeč a jaké to může mít dopady na celkovou stabilitu hry a na zážitek z ní.

Jednat by se každopádně v tomto případě mělo o kompletní nahrazení stávajícího systému, v rámci kterého se hráči připojují jeden k druhému. To pochopitelně mělo své neduhy a hráči se kvůli této problematice začali ozývat již poměrně brzy po vydání hry.

O For Honor se tedy Ubisoft zcela zjevně a s velkou pílí plánuje starat i nadále. Současná aktualizace se nicméně týká nejprve PC komunity. Ta v tomto případě poslouží jako taková sbírka testovacích králíků. Teprve až bude vše odladěné a tvůrci uvidí, že nedochází k žádným zásadnějším problémům, tak teprve poté se tato funkcionalita přenese i na konzole.

PC verzi hry i ty pro konzole lze samozřejmě sehnat i na Xzone, kde jsou navíc v případě konzolových verzí k mání také poměrně atraktivně zlevněné bazarové edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama