CD Projekt Red míří na E3. Přiveze Cyberpunk?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt Red míří na E3. Přiveze Cyberpunk?

CD Projekt Red míří na E3. Přiveze Cyberpunk?

David Plecháček

David Plecháček

9. 2. 2018 13:47 2
Reklama

Dosud se jen spekulovalo, ale ruku na srdce, tak nějak jsme stejně tušili, že jde spíš o fakt. A pokud někdo váhal, tak teď už nemusí. Polský CD Projekt se opravdu chystá na E3. A jelikož má svém portfoliu prakticky tři hlavní hry – Zaklínače, Gwent a Cyberpunk 2077 – z nichž očekáváme informace jen o jedné, je jasné, oč půjde.

Informaci o účasti CD Projekt Red na losangeleském výstavišti přinesly internetové stránky přímo veletrhu E3. Očekáváme proto, že polští vývojáři a vydavatelé v jednom nám právě na E3 odprezentují Cyberpunk v plné parádě. Samozřejmě je stále určitá pravděpodobnost, že se do LA vydávají kvůli Gwentu, který je v betě, na druhou stranu v souvislosti s předchozími úniky o přítomnosti hry u pobřeží Pacifiku nemáme příliš pochybností.

Ostatně o hře jako takové toho moc nevíme. K jejímu oznámení došlo už před pěti lety skvělým trailerem s ještě lepší hudbou, ale Cyberpunk je stále stejně neurčitý jako tehdy. Několikrát se spekulovalo na konto přítomných mechanismů, CD Projekt ale stále vše drží bezpečně pod pokličkou.

Jedno je jasné. Přítomnost společnosti je dalším důvodem, proč se na červnový kalifornský největší herní veletrh těšit i tento rok. Pomalu bychom měli začít připomínat, že i my budeme u toho a že vy byste měli být u toho s námi. Jak moc silné pokrytí budeme mít ale bohužel nezáleží jen na nás, ale i na našem donate programu. Podrobnosti se dozvíte v dnešním článku.

Ještě nějaký čas si budeme muset připomínat letitou ukázku. Pokud už si jí ani nevybavíte, můžete se na první trailer podívat níže. Doufejme, že se ale zanedlouho dočkáme něčeho trochu novějšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama