Nový trailer Steepu láká na olympiádu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer Steepu láká na olympiádu

Nový trailer Steepu láká na olympiádu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 2. 2018 14:35
Reklama

Se zimou za okny a se zimní olympiádou za dveřmi připomíná Ubisoft svůj rovněž zimní titul Steep. Ten se uplynulý prosinec dočkal nového přídavku, který přináší inspiraci právě oněmi olympijskými hrami. A konkrétně o vzniku tohoto rozšíření hovoří nové a obsáhlé video.

V tom se setkávají tvůrci se sportovci samotnými a vyprávějí o tom, kterak tento přídavek vlastně vznikal a co stálo v pozadí tvorby virtuální podoby tohoto obrovského sportovního svátku. Ten je přitom dle některých sportovců souborem pouhých desítek vteřin, ke kterým však vede obrovská průprava a zároveň také celé roky trvající obrovský tlak.

Všechno to pochopitelně nejde vměstnat do formy zábavného titulu, Ubisoft však ke hře zjevně přistoupil zodpovědně. A na to konto se tvůrci pokusili o zprostředkování zážitku na pomezí mezi zdravou mírou realismu a stále ještě zábavnou hrou.

A právě něco takového by pochopitelně nebylo možné bez spolupráce s profesionálními sportovci, o čemž už více vypráví ono přiložené video. To je doplněné anglickými titulky a fanouškům zimních sportů a jejich virtuální podoby jej můžeme určitě doporučit.

A navrch k tomu ještě francouzský vydavatel přidává ještě jedno další video. To odhaluje virtuální podobu maskota letošních zimních olympijských her a láká především na fakt, že za tohoto chlupáče lze ve hře i závodit. Jedná se totiž o kostým, který lze ve hře odemknout.

Samozřejmostí pak je i to, že základní hru i dnes připomínané rozšíření pak naleznete samozřejmě i v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama