Layers of Fear na Switchi ještě v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Layers of Fear na Switchi ještě v únoru

Layers of Fear na Switchi ještě v únoru

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 2. 2018 15:37
Reklama

V dnešní novince od Honzy jste se mohli dočíst o tom, že na nedostatek her si Nintendo Switch stěžovat nemůže. Pokud se ale chcete u hraní také bát, je nabídka přeci jen o něco slabší. Hororů zkrátka na hybridní konzoli zatím moc není.  Částečně to změní port Layers of Fear od polského Bloober Teamu, který nově oznámil své datum vydání.

Na cestách (i v pohodlí domova) si budete Layers moci zahrát už 21. února. Hra bude dostupná digitálně přes Nintendo E-shop a cena je stanovena na necelých 20 eur, tedy v přepočtu zhruba 500 korun. Vyjde pod názvem Layers of Fear: Legacy a v balíčku kromě základní hry naleznete i rozšíření Inheritance.

Hra původně vyšla v roce 2016 na PC, PS4 a Xbox One. V roli duševně nemocného malíře se vydáte prozkoumávat proměnlivé prostředí viktoránského sídla a budete postupně přicházet na zdroj choroby, která hlavního hrdinu postihuje. Hra byla podle tiskové zprávy remasterována a redesignována tak, aby co nejlépe vyhovovala vlastnostním Switche. Podívejte se na přiložený trailer, nutno podotknout, že jsme k prezentované podobě poněkud skeptičtí a očekáváme poněkud střídmější grafické detaily, na druhou stranu se rádi necháme přesvědčit o opaku.

Bloober Team, sídlící v polském Krakově, se po vydání Layers of Fear a přídavku Inheritance připomenul loňským sci-fi thrillerem Observer, kde se v hlavní roli blýskl slavný Rutger Hauer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama