Obsahu updatu 5.50 pro PlayStation 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsahu updatu 5.50 pro PlayStation 4

Obsahu updatu 5.50 pro PlayStation 4

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 2. 2018 16:44 3
Reklama

Majitelé konzolí PlayStation 4 se již brzy dočkají nového updatu s pořadovým číslem 5.50, který právě vešel do fáze uzavřeného beta testu. Na rozdíl od množství menších updatů, které si zpravidla vystačí s lakonickým popisem „zvýšení systémové stability“ patří 5.50 k těm, které přinesou hmatatelné novinky.

Jedním z nových prvků bude Play Time Management, tedy systém, díky němuž budou rodiče moci přidělovat herní čas svým ratolestem. Konzole dá zároveň mladému hráči najevo, že se jeho čas krátí, takže by měl hru uložit a vypnout. Rodiče mohou tuto funkci spravovat i přes PC nebo chytrý telefon.

Změnami projde i uživatelské rozhraní vaší knihovny her, přibydou nové záložky, jako je This PS4, která ukáže všechny hry a aplikace, nainstalované na konkrétní konzoli, a také PS Plus kategorie, v níž si budete moci snadno ověřit, jaké hry jste si v tomto programu zaregistrovali a stáhli.

Do konzole si nově budete moci nahrát vlastní motivy pozadí a také měnit týmovou stránku v menu Tournaments. Jednou z největších změn pak bude implementace supersamplingu, díky němuž si budou hráči na Full HD obrazovkách moci užít vylepšené podoby her, pokud vlastní PS4 Pro. Zatím bohužel nevíme, kdy bude update poskytnut všem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama