Skyblivion se ukazuje na novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyblivion se ukazuje na novém traileru

Skyblivion se ukazuje na novém traileru

David Plecháček

David Plecháček

2. 2. 2018 10:02 6
Reklama

The Elder Scrolls V: Skyrim je sice letitá hra, ale neustále budí zájem z jedné strany hráčů, z druhé modderů. Některé mody jsou dokonce ve vývoji dlouhá léta a stále ještě nevyšly. To je případ Skyblivionu, tedy pokusu předělat svět čtvrtého dílu a implementovat jej do modernější pětky. V novém videu je z něj opět vidět víc.

Oblivion se na obrazovkách objevil před dvanácti lety a dodnes je i přes svůj věk mnohými považován za jedno z nejlepších RPG. A i když jsme si spíše přáli jeho remaster než remaster Skyrimu, s nímž Bethesda předloni přišla, tak se do oficiální modernější podoby autoři příliš netlačí. Nezbývá nám, než držet palce projektu týmu TESRenewal, jehož Skyblivion si klade za cíl Cyrodiil převést do podoby, která odpovídá současným standardům.

Skyblivion si uchovává výraznou barevnou paletu Oblivionu, stejně tak ikonickou floru a faunu. Vývojáři se v nově vydaném traileru chlubí zbrusu nově vymodelovaným oblečením nebo brněními, novými zbraněmi, NPC postavami nebo jinými stvůrami, které se v Cyrodiilu objevují. Tým v současné době pracuje na portu veškerých questů, lokací a postav. Zároveň ještě stále nepadl byť ani odhad, kdy dojde ke svému závěru. Doufejme ale, že to bude co nejdříve. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama