Pracují Sumo Digital na závodech známé série?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pracují Sumo Digital na závodech známé série?

Pracují Sumo Digital na závodech známé série?

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2018 12:04 1
Reklama

Sumo Digital je k nezastavení. Jedno z největších nezávislých britských studií se snaží uspět hned na několika frontách. A nejsou zrovna malé, některé z nich nejsou ani příliš vzdálené. Nejbližším záchytným bodem je vydání třetího Crackdown. Kromě vytváření exkluzivity pro Microsoft ale studio pracuje na Dead Island 2 pro Deep Silver nebo na first-person střílečce studia CCP Project Nova z univerza Eve. A možná to ani tak není všechno.

Na diskuzním fóru ResetEra (vzniklém přechodem některých insiderů od NeoGAFu) se totiž objevil slide z prezentace, na němž se hovoří o neoznámené motokárové hře založené na celosvětově zavedené IP.

Veřejnost okamžitě začala spekulovat, o čem by mohla být řeč. První a asi i nejlogičtější variantou je Sonic. Před lety totiž Sumo Digital vytvořilo Sonic and All-Stars Racing Transformed, které bylo relativně kladně přijaté a několikrát se spekulovalo o pokračování. Sonic bezesporu je silná zavedená značka, o níž se mluví v úvodu. Na druhou stranu jím je například i LittleBigPlanet.

Sumo Digital má totiž na svědomí třetí díl populární hopsačky z PlayStationu 3 a 4. Navíc i tato série zažila experminet v podobě závodní hry, v roce 2012 na PS3 vyšlo LittleBigPlanet Karting. No a aby těch vydavatelů vývojáři nevystřídali málo, přichází v úvahu i Nintendo a jejich Diddy Kong Racing. Co byste si ze seznamu vybrali vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama