For Honor obdrží dedikované servery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor obdrží dedikované servery

For Honor obdrží dedikované servery

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 1. 2018 08:52 10
Reklama

Historická on-line akce For Honor se stále drží a těší se aktivní pozornosti hráčů, a to mimo jiné může momentálně i za to, že do hry dorazí již delší dobu očekávané dedikované servery. Těch se hráči dočkají v rámci chystané páté sezóny.

Ta ponese název The Age of Wolves a dorazí na všechny platformy již příští měsíc. Co se samotných dedikovaných serverů týče, tak ty si mohli hráči otestovat již měsíc minulý.

Právě v únoru přitom tento titul oslaví své první narozeniny a tato funkcionalita tedy může představovat jistou formu poměrně atraktivního dárku. Dedikované servery každopádně nedorazí ihned na začátku sezóny, ale až v jejím průběhu. Tyto servery by nicméně mohly do hry vnést o něco více stability z pohledu síťového kódu hry.

Spolu s tím do hry dorazí také řada menší oprav, jež se v tomto případě budou týkat dalšího vybalancování postav, matchmakingu i celkové konektivity. Navrch do hry dorazí rovněž nové tréninkové režimy, za pomocí nichž budou moci hráči odlišným způsobem nabírat cenné zkušenosti.

Bližší detaily vám už ale může přinést přiložená nová upoutávka, jež přináší tvůrci komentovaný pohled na myšlenky stojící v pozadí vzniku této v pořadí již páté sezóny.

Do hry každopádně můžete naskočit i nyní, a to například díky nabídce obchodu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama