Známe Games with Gold pro příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe Games with Gold pro příští měsíc

Známe Games with Gold pro příští měsíc

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 1. 2018 17:04 7
Reklama

Blížící se konec měsíce značí pochopitelně také oznámení toho, na co se mohou hráči těšit příští měsíc v rámci nabídky her zdarma v případě předplatného prémiových služeb obou konzolí. A jako první je tentokrát na řadě Microsoft.

Hráči na Xbox One se mohou těšit na moderní řežbu Shadow Warrior a na Assassin’s Creed Chronicles: India. V případě starší konzole (či v rámci režimu zpětné kompatibility) se pak předplatitelé služby Xbox Live Gold mohou těšit také na závodní arkády Split/Second a Crazy Taxi.

Shadow Warrior a závody Split/Second budou dostupné již od první února. Drobný přírůstek do série Assassin’s Creed a bláznivá arkáda Crazy Taxi dorazí 16. února. Opět pochopitelně platí to, že tituly bude možné získat jak skrze konzoli samotnou, tak i skrze webové rozhraní. Takže až přijde ta pravá chvíle, tak určitě nepromarněte svoji příležitost. Fanoušci akčních adventur, FPS, plošinovek i arkádových závodů by si tentokrát určitě mohli přijít na své.

A připomenout můžeme v tuto chvíli také fakt, že Xbox Game Pass se zrovna tento týden stal rázem o poznání atraktivnější službou. A to takže hned dvojím způsobem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama