Anthem se odsouvá, DA4 v přípravě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem se odsouvá, DA4 v přípravě

Anthem se odsouvá, DA4 v přípravě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 1. 2018 10:03 29
Reklama

Tým BioWare o sobě opět po delší době dává vědět, a to hned dvojicí souvisejících zpráv. Ta jedna je pozitivní – čtvrtý díl Dragon Age je totiž v přípravě. Ta druhá je už ale méně optimistická a pojednává o čerstvém odkladu on-line sci-fi akce Anthem.

Původně mělo akční RPG Anthem vyjít někdy v průběhu tohoto podzimu, to však tým BioWare už nestihne a nové datum vydání je poněkud vágně stanoveno počátek příštího roku. A bližší detaily v tuto chvíli bohužel nemáme.

Odklad přichází navzdory tomu, že tým již na tento titul přesunul svoji kompletní pozornost. To je mimo jiné důsledek také neúspěchu posledního Mass Effectu a díky tomu vzniklému tlaku na to, aby se z Anthem stal takzvaně instantní hit.

Vedle toho prý tvůrci bedlivě sledují situaci v herním průmyslu jako takovém a reakce hráčů na kroky jiných vývojářských týmů. To v tomto případě znamená například z nejrůznějších důvodů rozčilené komunity titulů Destiny 2, druhého Battlefrontu a dalších her, jež třeba zažily pomalejší či problematičtější start.

O důrazu právě na Anthem nadále vypovídá i fakt, že už i výkonný producent série Dragon se přesunul k vývoji Anthem. A o tom dává vědět například na svém Twitteru, kde však fanoušky série Dragon Age rovněž ubezpečuje v tom, že ani na ně se nezapomíná.

Na bližší detaily si každopádně ještě musíme tak jako tak počkat, dá se však předpokládat, že právě Anthem je momentálně projektem, který má potenciál ovlivnit celou budoucnost tohoto týmu jako takového. Vzpomenout lze v souvislosti s tímto rovněž na fakt, že po neúspěchu Andromedy byl tým Bioware Montreal spolknut studiem EA Motive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama