Xbox Game Pass přinese i tituly pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Game Pass přinese i tituly pro PC

Xbox Game Pass přinese i tituly pro PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 1. 2018 13:13 1
Reklama

Včerejší zpráva týkající se nových titulů pro službu Xbox Game Pass vyznívala velmi slibně již sama o sobě, dnes se k tomu však dozvídáme ještě další informace a ty opět vyznívají skutečně zajímavě i lákavě zároveň.

Služba Xbox Game Pass totiž bude obsahovat i ty tituly, kterých se týká funkcionalita Play Anywhere – tedy služba, díky níž si jednou zakoupený titul můžete zahrát na obou platformách spadajících pod Microsoft. Tedy jak pro PC, tak i pro Xbox One. A jestliže se takový titul objeví i v Xbox Game Pass, tak poté bude automaticky hratelný i na PC.

A to je rozhodně příjemná zpráva, kterou aktuálně rovněž doplňuje upoutávka lákající na oznámení včerejší. Ta láká na vidinu distribuce her ve formě jisté služby ne nepodobné například filmovému a seriálovému Netflixu.

Xbox Game Pass se tak čím dál tím více stává poměrně zajímavou službou a zároveň také něčím, co ve své podstatě nemá konkurenci nejen v případě herních konzolí a v rámci herního průmyslu jako tako takového.

Na to konto jsme jen zvědaví, co bude tím dalším krokem. Trochu logicky by se mohlo nabízet rozšíření streamovací služby a masové hraní v rámci cloudu. Nicméně něco takového je za stavu současné infrastruktury ještě přeci jen nepříliš pravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama