Rust vyjde v plné verzi již na začátku února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rust vyjde v plné verzi již na začátku února

Rust vyjde v plné verzi již na začátku února

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 1. 2018 12:28 4
Reklama

Nelítostná survival adventura Rust již brzy opustí zónu předběžného přístupu a vyjde v klasické plné a v takzvaně dokončené verzi. Tam přitom tento projekt zamířil již před koncem roku 2013 a jedná se tak o skutečného matadora.

Nyní však hra z dílen týmu Facepunch Studios míří do cílové rovinky a tvůrci tak oznamují, že dokončená (respektive spíše odladěná) verze hry dorazí již 8. února. To pochopitelně bude také znamenat i nárůst ceny, takže pokud o tomto kousku kupříkladu již delší dobu uvažujete, tak určitě příliš dlouho neotálejte.

Těšit se v takovém případě můžete na klasické prvky survival titulů poslední dobry, ve kterých je zapotřebí sbírat suroviny, bojovat o přežití, prozkoumávat na zajímavosti bohatou krajinu, budovat obydlí a v neposlední řadě také spolupracovat. Rust totiž podporuje i on-line hraní.

Příspěvek na blogu autorů pak slibuje pokračující práce na hře i nadále a celkově spíše jen další iteraci projektu. Žádný skok tedy v tomto případě neočekávejte a podívat se nyní určitě můžete na schéma dalších plánů, jež se tohoto titulu týkají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama