Dva tituly opustí službu Xbox Game Pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dva tituly opustí službu Xbox Game Pass

Dva tituly opustí službu Xbox Game Pass

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 1. 2018 07:36 3
Reklama

Služba Xbox Game Pass svým předplatitelům nabízí stále se rozšiřující nabídku titulů za příjemný měsíční poplatek už od loňského května. Již v začátcích programu ale vývojáři upozorňovali, že se bude s postupem času roztodivná nabídka obměňovat, s čímž je spojeno i občasné odstranění nabízených pecek. Prvními obětmi se na konci ledna stanou WWE 2K16 a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Pokud jste tak ještě nevyzkoušeli líté boje v ringu nebo stealthový majstrštyk z roku 2015, je nejvyšší čas začít. Phantom Pain službu opouští po čtvrt roce, zpřístupněn byl na začátku loňského listopadu. WWE 2K16 naopak patří k matadorům Xbox Game Pass, patřil k základnímu balíčku her, který přišel hned se spuštěním předplatného.Zmíněný titul také uvolňuje místo svému novějšímu ročníku, v únoru se totiž série do služby vrátí v podobě WWE 2K17.

Předplatitele služby na tyto novinky upozornil přímo Microsoft skrze zprávy na Xbox Live, o časově nezvykle omezené nabídce Phantom Pain ale víme už od jeho vstupu do Game Pass. Zda podobný osud v blízké době čeká další velké tituly zatím nevíme

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama