Sledujte úvod remaku Shadow of Colossus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úvod remaku Shadow of Colossus

Sledujte úvod remaku Shadow of Colossus

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2018 15:56 3
Reklama

Přemýšleli jste někdy o tom, jestli existuje ze současné generace konzolí hra, která si najde cestu i, řekněme, na další dvě generace? A byla od Sony? A byla taková vůbec na PlayStationu 3? Protože na PlayStationu 2 ano. Například Shadow of the Colossus. Ten za několik dní, opět, na konzoli od Sony vyjde. Následujících 15 minut vám ukáže, v jaké podobě.

Někteří už totiž měli možnost být u samotného remaku studia Bluepoint Games a k tomu z něj pořídit několik záběrů. Kanál Arekkz takto zveřejnil necelých 15 minut z úvodu hry, z něhož si můžete udělat jednoduchou představu o tom, jak se celá modernizace povedla. A také můžete zapřemýšlet, zda budete u toho.

Z portfolia Bluepoint jasně vyplývá, jak kvalitní práci dokáží v tomto studiu odvést. Rukama jim prošel například port Gravity Rush z kapesní Vity, stejně jako všechny první tři díly série Uncharted, která se nejprve objevila na PS3 a později v kolekci Nathana Drakea i na PlayStationu 4. Ostatně o tom, co je jinak, se můžete přesvědčit ve starším videu přímo od Sony, které vedle sebe staví všechny verze najednou.  

Pokud po Shadow of the Colossus toužíte, nezapomeňte si jej předobjednat. Například na Xzone.cz, kde se prodává za tisíc korun. Hra vychází už 6. února. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama