Party v Rocket League i mezi platformami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Party v Rocket League i mezi platformami

Party v Rocket League i mezi platformami

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 1. 2018 08:55 1
Reklama

Dosud se mohli hráči v rámci arkády Rocket League (v závislosti na vybraném zařízení) spojovat a hrát s hráči i mezi různými platformami, stále však není možné vytvářet společné party přátel a potkávat se díky tomu třeba pravidelně. To by se však v průběhu tohoto roku mělo změnit.

Předpokládaný celkový počet hráčů této sportovní arkády by ke konci tohoto roku měl už přesáhnout 40 milionů, a to už je pořádná skupina hrajících, jež si zaslouží tu nejlepší možnou péči. Na to konto Twitter účet zaměřený na podporu hry v odpovědi na tweet fanouška přináší informaci o tom, že multiplatformní skupiny hráčů (tedy party) do hry skutečně míří.

Netušíme však, kdy by asi tak do hry měly dorazit stejně tak aktuálně nevíme, zda se do víru dění nakonec přidá i Sony se svým PlayStationem 4. Okolnosti tomu však prozatím nakloněné určitě stále ještě nejsou.

Tak jako tak tuto funkcionalitu tým Psyonix přislíbil již několikrát, prozatím tomu však bylo pouze poněkud mlhavě. Současné oznámení je tedy prvním hmatatelným důkazem toho, že něco takového možné určitě je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama