Figurky z her od Sony připomínají amiibo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Figurky z her od Sony připomínají amiibo

Figurky z her od Sony připomínají amiibo

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 1. 2018 11:48 13
Reklama

Řadíte-li se mezi sběratele všelijakých herních memorabilií, znáte určitě figurky amiibo jako své boty. Jenže ouha - co když doma nemáte konzoli od Nintenda, ale třeba PlayStation, a místo Maria byste na poličce raději viděli takového Crashe Bandicoota. Nezoufejte, řešení se blíží.

Slavné figurky z her, spadajících pod platformu Sony, se totiž již brzy objeví na pultech obchodů. Narozdíl od amiibo ale nebudou mít žádnou doplňkovou funkci, nečekejte tedy, že byste přiložením takového Huntera z Bloodborne získali pár lahviček s blahodárnou krví navíc. Tyhle postavičk míří jen a čistě na vaši poličku, abyste měli z čeho utírat prach.

Nevyrábí je přitom přímo Sony, ale společnost ThinkGeek, která od japonského herního giganta dostala licenci. Produkt nese název Totaku a v současné době bylo představeno prvních sedm figurek. Kromě již zmíněného Crashe a Huntera to je Heihachi Mishima ze série Tekken, Kratos z God of War, Sackboy z LittleBigPlanet, Parappa the Rapper a kluzák Feisar FX350 z WipEoutu. Bohužel zatím nevíme, zda budou figurky dostupné i u nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama