Crack obchází poslední Denuvo. Co další hry?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crack obchází poslední Denuvo. Co další hry?

Crack obchází poslední Denuvo. Co další hry?

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2018 12:50 8
Reklama

Příjemná změna – zatímco jsme v posledních zmínkách o Denuvu neustále připomínali jeho tragickou sérii neúspěchu posledních měsíců, jeho poslední verze 4.8 obsažená v AC: Origins, Football Manager 2018, NFS Payback, SW Battlefront 2, Injustice 2 nebo Star Ocean: The Last Hope HD Remaster zatím drží. Jak už víte z titulku, nic netrvá věčně. Chránila totiž i posledního Sonica.

Dosud se zdálo, že ani jedna skupina crackerů nenašla na poslední iteraci návod. Do jisté míry to platí stále, i když Sonica svým způsobem Denuvo už nechrání. Lépe řečeno Denuvo stále běží na pozadí, čili stále nedošlo k jeho faktickému prolomení, ale to, že se dá ochrana obejít, je de facto porážkou. Uvidíme, jestli se to samé v řádu několika dní stane i s dalšími, většími hrami.

Svou kategorii v tomto ale sehrává Assassin's Creed: Origins. Ten totiž kromě Denuva využívá i ochrany VMProtect, tolik rozebírané řešení, které může mít vliv na výkon vašeho PC a které by teoreticky mohlo v tomto případě Denuvu jako takovému pomoci.

Zatím se rakouské společnosti comeback daří, ale podobný průběh už jsme v jeho krátké historii viděli. Jakmile někdo nalezne řešení, začne se použitá technologie sypat jako domeček z karet. Je právě řešení u Sonica tím spouštěčem, který nastartuje řetězovou reakci, nebo se jedná jen o drobný poryv větru, který nemusí znamenat pro ochranu všech zmíněných her vůbec nic?  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama